HT8 Shuko – Contactdrukmeter

HT8 Shuko – Contactdrukmeter voor medische stopcontacten

De HT8 Shuko is een gespecialiseerde contactdrukmeter die is ontworpen voor het meten van de contactdruk in medische stopcontacten. Met zijn nauwkeurige metingen en betrouwbaarheid is de HT8 Shuko de ideale keuze voor het waarborgen van veilige elektrische verbindingen in medische ruimtes.

Belangrijkste kenmerken:
-Nauwkeurige metingen: De HT8 Shuko biedt nauwkeurige metingen van de contactdruk in medische stopcontacten, wat van cruciaal belang is om te zorgen voor veilige en betrouwbare elektrische verbindingen.
-Specifieke toepassing: Deze contactdrukmeter is speciaal ontworpen voor medische stopcontacten en voldoet aan de vereisten en normen van medische faciliteiten.
-Eenvoudige bediening: De HT8 Shuko is gebruiksvriendelijk en kan gemakkelijk worden aangesloten op medische stopcontacten voor directe metingen van de contactdruk.
-Duurzaamheid: De HT8 Shuko is stevig gebouwd en kan bestand zijn tegen de omstandigheden in medische omgevingen, waardoor langdurig en betrouwbaar gebruik wordt gegarandeerd.
-Dataregistratie: De drukmetingen kunnen worden vastgelegd en gedocumenteerd voor rapportage en naleving van voorschriften.

Toepassingen: De HT8 Shuko is ideaal voor gebruik in verschillende medische ruimtes, waaronder:
 -Ziekenhuizen en klinieken
 -Medische laboratoria
 -Verpleeghuizen en verzorgingsinstellingen
 -Tandartspraktijken
 -Medische apparatuurproductie

Kortom, de HT8 Shuko is een gespecialiseerde contactdrukmeter voor het meten van de contactdruk in medische stopcontacten. Met nauwkeurige metingen, eenvoudige bediening en duurzaamheid biedt deze drukmeter een waardevol instrument om veilige en betrouwbare elektrische verbindingen in medische ruimtes te waarborgen.