Metrel gebruikstraining

Metrel instrument gebruikstraining

 

Leer de praktische toepassing van Metrel meetapparatuur met MapTools.

Bij MapTools bieden we uitgebreide instrument trainingen aan om gebruikers vertrouwd te maken met het effectieve gebruik van verschillende Metrel meetapparatuur. Onze trainingen zijn gericht op het vergroten van uw kennis en vaardigheden op het gebied van meettechniek, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de functionaliteiten van de volgende Metrel instrumenten.

We bieden de volgende gebruikstrainingen aan:

Gebruikstraining (26 maart)

Mi3360/3365 PAT-tester: Leer de specifieke functies en meettechnieken van de Mi3360/3365 PAT-tester voor het testen van draagbare apparatuur.

Ontdek de specifieke functies, zoals het testen van de veiligheid van elektrische apparaten en het nauwkeurig registreren van resultaten. Praktische voorbeelden zullen u helpen bij het begrijpen van de vereiste meettechnieken voor betrouwbare tests.

Gebruikstraining (27 maart)

Mi3155 Installatie tester: Verken de functies en meetmethoden van de Mi3155 Installatie tester voor het testen van elektrische installaties.

Verken de diverse functies en meetmethoden, inclusief aardingsweerstandstests, isolatieweerstandstests en continuïteitstests. We begeleiden u bij het begrijpen van de meettechnieken die nodig zijn om de integriteit en veiligheid van elektrische installaties te waarborgen.

Gebruikstraining

Mi3325 Machine richtlijn tester: Leer de meettechnieken en procedures van de Mi3325 Machine richtlijn tester voor het testen van elektrische machines en apparatuur.

Ontdek de specifieke meettechnieken en procedures die u kunt gebruiken om te voldoen aan de wettelijke eisen en veiligheidsnormen. We begeleiden u bij het begrijpen van risicoanalyse, beoordeling van elektrische veiligheid en juiste toepassing van de Mi3325 Machine richtlijn tester.

Het belangrijkste doel van onze instrument trainingen is om u praktische kennis en vaardigheden bij te brengen met betrekking tot de meettechniek die nodig is voor het gebruik van Metrel instrumenten. We zullen ons richten op het begrijpen van de functionaliteiten van de apparatuur en het toepassen van de juiste meetmethoden, zonder uitgebreid in te gaan op de specifieke normen en voorschriften. Zo kunt u de Metrel meetapparatuur optimaal benutten en uw testprocessen efficiënter en nauwkeuriger maken.

Uiteraard kunnen ook trainingen op maat aanbieden.

MapTools gaat ervan uit dat de gebruiker kennis heeft van de normen en de voorschriften. De training is erop gericht dat de gebruiker metingen op correcte wijze met de Metrel Apparatuur kan uitvoeren.