Schrijvende meter

De A-eberle PQbox 150 analyser

De PQbox 150 van A-eberle is een geavanceerde power quality-analyser die is ontworpen om inzicht te bieden in de elektrische kwaliteit van industriële en commerciële energienetwerken. Met zijn uitgebreide functies en nauwkeurige metingen stelt de PQbox 150 gebruikers in staat om problemen met betrekking tot spanningsvariaties, stroomfluctuaties en harmonische vervorming te identificeren en te analyseren.

Met de PQbox 150 kunt u de elektrische parameters van uw netwerk in realtime bewaken, waaronder spanning, stroom, frequentie en vermogen. Het apparaat kan ook variabelen zoals spanningsdips, stroompieken, harmonische vervorming en onbalans detecteren en analyseren. Door deze informatie te verzamelen en te analyseren, helpt de PQbox 150 bij het identificeren van problemen en het nemen van corrigerende maatregelen om de efficiëntie van het elektriciteitsnetwerk te verbeteren en storingen te voorkomen.

De PQbox 150 is eenvoudig te installeren en vereist minimale configuratie. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om het apparaat in elektrische schakelkasten of andere beperkte ruimtes te plaatsen. Het gebruiksvriendelijke touchscreen maakt het eenvoudig om door de menu’s te navigeren en de gewenste instellingen te selecteren. Bovendien biedt de PQbox 150 verschillende communicatiemogelijkheden, zoals Ethernet, USB en Modbus, waardoor gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot de meetgegevens en deze kunnen delen met andere systemen.

Een ander belangrijk kenmerk van de PQbox 150 is de mogelijkheid om gegevens op afstand te verzamelen. Dit betekent dat gebruikers de analyse van de elektrische kwaliteit kunnen uitvoeren zonder fysiek aanwezig te zijn op de locatie waar de PQbox 150 is geïnstalleerd. Dit is vooral handig voor bedrijven met meerdere vestigingen of voor technici die op afstand werken.

Kortom, de PQbox 150 van A-eberle is een krachtige en veelzijdige power quality-analyser die uitgebreide mogelijkheden biedt voor het monitoren en analyseren van elektrische parameters. Door nauwkeurige metingen en geavanceerde functies te combineren met gebruiksgemak en flexibele communicatiemogelijkheden, stelt de PQbox 150 gebruikers in staat om de kwaliteit van hun elektriciteitsnetwerken te verbeteren en storingen te minimaliseren.

A-Eberle PQ Box 150 huren