Metrel – MicroOhm Meters

Inspecties met de MircoOhm meter

Isolatieweerstandtesters met meetspanningen tot 1.000 Volt worden ingezet voor algemeen gebruik in 230V/400V installaties, zoals bij de inspectie van elektrische installaties, het meten van laagohmige weerstand, periodieke NEN 3140 keuringen of na het uitvoeren van reparatiewerk. Ook is een megohmmeter geschikt voor het zoeken naar specifieke storingen in elektrische apparaten en installaties.

Metrel MI3252 MicoOhm Meter 100A

De MI 3252 MicroOhm 100A is een draagbare ohmmeter met lage weerstand, die wordt gebruikt om lage contactweerstanden van schakelaars, stroomonderbrekers en verdeelkastverbindingen te meten met een teststroom van 100 mA tot 100 A. De gebruikte 4-aderige Kelvin-testmethode zorgt voor zeer hoge nauwkeurigheid van resultaten (0,25%), dankzij de eliminatie van de weerstand van de testkabels. Het instrument kan worden gevoed via zowel het lichtnet als een interne batterij. De meegeleverde pc-software HVLink PRO maakt het mogelijk om testresultaten te downloaden, te analyseren en te exporteren, evenals het afdrukken van testrapporten.

Metrel MI3250 MicroOhm Meter 10A

De MI 3250 MicroOhm 10 A is een draagbare ohmmeter met lage weerstand, ontworpen voor het meten van lage weerstanden van schakelaars, stroomonderbrekers, verdeelkasten, kabelverbindingen, kleine tot middelgrote transformator- en motorwikkelingen voor industriële toepassingen, enz., met een teststroom tot 10 A. De gebruikte 4-aderige Kelvin-testmethode in combinatie met een automatische bidirectionele procedure zorgen voor zeer hoge nauwkeurigheid van testresultaten (0,25%). Het instrument kan worden gevoed via het lichtnet of interne oplaadbare batterijen. Testresultaten kunnen op het instrument worden opgeslagen en met de meegeleverde pc-software HVLink PRO, die deel uitmaakt van de standaard set, kunnen de gemeten resultaten naar een pc worden overgezet, waar ze kunnen worden geanalyseerd of afgedrukt.

Metrel MI3242 MicroOhm Meter 2A

De MI 3242 MicroOhm 2 A is een draagbare ohmmeter met lage weerstand, die wordt gebruikt voor het meten van lage weerstanden van schakelaars, relais, connectoren, busbars, kabelverbindingen voor stroomdistributie, motor- en generatorwikkelingen, vermogenstransformatoren, vermogensinductoren, railverbindingen, draad- en kabelweerstand, lasverbindingen voor industriële toepassingen, enz., met een teststroom tot 2 A.

Neem contact met ons op voor al je vragen over Metrel:

Telefoon

Tel: 024-348 32 25

E-mail

m.nijsen@maptools.nl