De nieuwe SignalTEK II van IDEAL is een voordelige oplossing voor het testen en kwalificeren van netwerkverbindingen in overeenstemming met netwerkstandaarden als IEEE 802.3ab. SignalTEK II is ontworpen voor het testen van koper- en glasvezelkabels die geschikt zijn voor stem-, video- data- en CCTV-toepassingen op 10/100 megabit- of gigabit-Ethernet.

Toepassing:
SignalTEK II is onmisbaar voor alle kabelinstallateurs, zowel in woningen, kleine tot middelgrote kantoren als industriële Ethernet-omgevingen.

Specificaties:
Uitwisselbare RJ45-aansluitingen en het intuïtieve beeldscherm garanderen maximale productiviteit op de werkvloer. Voltooide werkzaamheden kunnen gerapporteerd en geëxporteerd worden met behulp van het interne geheugen en de USB-interface. Tevens is rapportage in XML-formaat mogelijk. SignalTEK II voert actieve netwerktests uit van hubs en switches tot aan de server. Het apparaat voert niet alleen belastingtests uit op PoE en PoE+, met de SignalTEK II kunt u ook bidirectionele netwerktests uitvoeren met een bitrate tot 1 Gbit/s.