Nieuw in de verhuur – De Metrel MI 3360

De Metrel MI 3360 is een robuuste apparatentester die naast snelle procedures ook efficiënte gegevensopslag, veel geheugen en een eenvoudige verwerking van meetresultaten biedt.

Ook kan het apparaat zowel met de drukknopen als met het touchscreen, via overzichtelijke menu’s, worden bediend. Gebruikers kunnen de tester geheel aanpassen naar de meetwens maar ook snel en eenvoudig aan de slag met de standaard instellingen.

Met de Nederlandstalige MESM-software kunnen eigen procedures worden gemaakt, indien gewenst met eigen afbeeldingen of aansluitschema’s. Ook kunnen eigen checklijsten worden gemaakt voor bijvoorbeeld het keuren van ladders en trappen.

Ook voor de meer geavanceerde keuringen is de Metrel MI 3360 de basis. Zo kunnen lasapparaten en driefasen apparaten worden gekeurd met de externe adapter boxen. Met de optionele A1422 adapter kunnen lasapparaten worden gekeurd conform de IEC/EN 60974-4 norm. Standaard ondersteunt de Metrel MI 3360 diverse metingen zoals lekstroom metingen en het keuren van mobiele en vast geïnstalleerde aardlekschakelaars.

De vele mogelijkheden en accessoires maakt van deze compacte en robuuste apparatentester een solide basis voor de NEN 3140 keurmeester.